Help & Support

Vind hier het antwoord op uw vraag

Hoe stel ik mijn Mesh Wi-Fi Bundel in

Deze pagina zal u door het proces van de configuratie van uw Mesh Wi-Fi bundel begeleiden.

Hoe configureer ik mijn FRITZ!Box

Begin met het instellen van uw FRITZ!Box 7530. Raadpleeg onze handleidingen voor het configureren van het toestel als u een DSL- of Fiber verbinding hebt.

Standaard werkt de FRITZ! Box als een meshmaster, wat betekent dat het toestel het Wi-Fi-signaal zal overdragen, samen met uw draadloze instellingen (bijvoorbeeld logingegevens, gasttoegang, rooster), naar de andere FRITZ! producten in het thuisnetwerk, die op hun beurt zullen optreden als Mesh-knooppunten.

Hoe kan ik mijn FRITZ!WLAN Repater activeren

Mesh Wi-Fi kan snel en eenvoudig worden geactiveerd met één druk op de knop.

• Druk kort op de knop op de FRITZ! WLAN Repeater totdat de LED begint te knipperen.
  • Druk na ongeveer twee minuten kort op de Connect/WPS-knop op uw FRITZ! Box.

U kunt controleren of uw repeater met succes is geïntegreerd in het Mesh-netwerk met behulp van de FRITZ!Box-webinterface.

Klik op Thuisnetwerk in het menu links en selecteer Mesh netwerk in een drop down menu. U ziet een Mesh-netwerkafbeelding en de lijst met aangesloten toestellen. FRITZ! producten die zijn geactiveerd voor Mesh, worden aangeduid met het pictogram

Last updated on Mar 27, 2019 | Tags: